Ulkoporeallas – Helppoa ja nautinnollista!

Vuokraamme ulkoporealtaita arkeen ja juhlaan. Kun haluatte rentoutua ja nauttia rauhoittavasta veden lämmöstä, niin ulkoporeallas on juuri oikea valinta teille. Sähkölämmitys tekee altaan lämmittämisestä vaivatonta ja allas on ainavalmis. Suodatin pitää veden puhtaana ja takaa kylpynautinnon useammaksikin päiväksi vaivattomasti. Nosta vain kansi pois ja nauti rentouttavasta kylvystä mukavassa seurassa.

Allas on helposti siirreltävä ja kärryä saa vetää B-kortilla. Allas noudetaan Kaarinasta ja palautetaan vuokra-ajan päätyttyä Kaarinaan. Mikäli kuljetus ei vuokraajan toimesta onnistu, voimme sopia kuljetuksesta erikseen. Altaamme ovat aina puhdistettuja ja tarkastettuja ennen vuokraa. Vuokraajan ei tarvitse itse pestä allasta. Paikalta ei tarvitse löytyä kuin 16 ampeerin sulakkeella varustettu verkkovirta pistorasia. Allasvuokra sisältää kaikki tarvittavat varusteet ja vedenhoitotuotteet. Katso tarkemmat ohjeet ja esittely oheisista pdf tiedostoista!

Vuokraat altaan tai useamman helposti soittamalla tai lähettämällä sähköpostia. Kerro toivomasi vuokraviikko sekä osoite.

Koska porealtaan vedenvaihtoväli on 4-6 kk. Tarjoamme myös pidempiä vuokra-aikoja. Esimerkiksi taloyhtiölle on loistava mahdollisuus vuokrata allas pihalle, vaikka kuukaudeksi, tällöin käyttäjiä on enemmän ja vuokrahinta jakautuu useammalle. Ota yhteyttä ja tiedustele mahdollisuuksista.

Ulkoporealtaan esittely

Hinnat (huom. juhlapyhät erikoishinnoiteltu KYSY HINTAA!)

Viikonloppuvuokra 200 €
Viikkovuokra 295 €
Kuukausivuokra 795 €

Viikonloppuvuokra alkaa torstaina ja päättyy maanantaina. Viikkovuokra alkaa sunnuntaina ja päättyy maanantaina. Näin ollen allas on käyttökunnossa koko vuokra-ajan! Kuljetus, vesi ja muut vuokra-ajat sopimuksen mukaan, pyydä tarjous. 

Terassilämmitin

Vuokraamme terassilämmittimiä ulkoilma juhliin. Kaasukäyttöinen terassilämmitin lisää mukavuutta viilenevissä illoissa ja luo tunnelmaa pimeneviin iltoihin. Kaasupullo kuuluu vuokrahintaan!

Vuokrahinta / kerta 99 €

Kuljetus ja pidemmät vuokrat erillisen sopimuksen mukaan.

Terassilämmittimen esittely